Pomoże ktoś ?
Rozpoczęty przez Hustler




5 posty w tym temacie
Hustler
Kierowca


Użytkownicy

3
40 postów 10 threads Dołączył: 14-10-2016
Thumbs Up  08-03-2017, 11:57 -
#1
   
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2017, 11:58 przez Hustler.
Procentowy
Wolny ptak


Użytkownicy

224
132 postów 12 threads Dołączył: 29-11-2015
Gadu-Gadu: 51938538
08-03-2017, 12:39 -
#2
Zobacz czy w procesach nie masz gta.
pawel21a
Kierowca


Użytkownicy

25
28 postów 2 threads Dołączył: 03-12-2016
Gadu-Gadu: 16067907
08-03-2017, 13:01 -
#3
Zapis wymaga uprawnien administratora. GTA w procesach jest bez znaczenia.
Zoidberg
Czytam ze zrozumieniem, czy Ty również?


Administrator serwera

191
377 postów 32 threads Dołączył: 28-04-2016
10-03-2017, 10:55 -
#4
Próbowałeś innym programem? np. 7zip?
Taki ze mnie ideał jak w Polsce piłka nożna.
Hares
Majster


PSP Klub

12
18 postów 0 threads Dołączył: 24-04-2017
Gadu-Gadu: 62810670
11-06-2017, 10:27 -
#5
Gdzie wkleić plik vorbisfile.dll ?
Bo mi Gta Sa nie działa Sad

      Pomoc Drogowa - 07.05.2017--???          

      VC Szef PD-21.05.2017--???                         
                     
                                

                                                            Cool   Hares  Big Grin
WillTreaty
Zwiadowca :D


Administrator serwera

144
314 postów 13 threads Dołączył: 22-02-2016
11-06-2017, 15:26 -
#6
Do folderu głównego gry


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości